Tetovací strojek

Tetovací strojek - komplexní průvodce – nejlepší strojek na tetování permanentního make-upu

Vybrat nejlepší tetovací strojek na permanentní make-up je skutečnou výzvou.

Jedná se o vybavení pro dlouhodobou spokojenost. Na trhu je široká nabídka a je nutné se v ní dobře orientovat. Pokud máte nejlepší strojek na tetování, Vaše úspěšná kariéra může začít hned. 

Tetovací strojky Purebeau na permanentní makeup

Tetovací strojky Purebeu Virgin, Lady Liner a TRS 250.

Jak vybrat tetovací strojek

Renomovaný výrobce

Existuje několik důvodů, proč volit tetovací strojek od renomovaného výrobce:

Kvalita: Renomovaní výrobci jsou známí svou kvalitou a dlouhou životností svých tetovacích strojků.

Spolehlivost: Tetovací strojky od renomovaných výrobců jsou spolehlivé a méně náchylné k poruchám než strojky od neověřených výrobců.
Tetovací strojky od neověřených výrobců jsou mnohdy na trh uváděny jako autorské tetovací strojky pod vlastní značkou.
Obvykle se jedná o méně kvalitní strojky,  u kterých se nechce zveřejnit skutečný původ. Pokud se jedná o prestižního výrobce tetovacích strojků, každý ho rád uvede, protože je prestiž dodávat kvalitní tetovací strojky.

Záruka: Renomovaní výrobci obvykle poskytují lepší záruky na své produkty, což vám dává větší jistotu, že budete spokojeni.

Servis: Renomovaní výrobci poskytují kvalitní servis a podporu svým zákazníkům, což znamená, že pokud nastane problém, můžete se na ně obrátit s žádostí o pomoc.

Zkušenosti: Renomovaní výrobci strojků na tetování jsou zkušení a znají potřeby svých zákazníků, takže mohou nabídnout produkty, které jsou přesně v souladu s potřebami profesionálních tetovacích umělců.

Nejlepší tetovací strojek na permanentní makeup Purebeau TRS 250 ad1
Nejlepší tetovací strojek na permanentní makeup PUREBEAU TRS 250, je absolutní špička pro všechny profesionály, kteří chtějí být nejlepší

Renomovaní výrobci nepodléhají krátkodobým módním vlivům, ale udávají dlouhodobé trendy v kvalitě a nadstandardní spokojenosti s tetovacími strojky.

Je vždy vhodné promyslet, kde se zařízení nakupuje a zda je vůbec reálné v případě poruchy mít možnost reklamace nebo opravy. Výhodou je nákup zařízení u etablované firmy na trhu, která má již vše zorganizováno tak, že komplexní servis zařízení probíhá spolehlivě a plynule.

Pokud se volí nákup velmi levného zařízení, je otázkou, jestli vůbec servis existuje a zda se nejedná pouze o jednorázový prodej. V tomto případě častokrát neexistuje ani prohlášení, že zařízení je určeno pro práci v EU.


Kvalita materiálu

Pro tetovací strojek jsou nejlepší materiály ty, které jsou pevné, odolné proti opotřebení a snadno se čistí.

K nejlepším materiálům pro tetovací strojek určitě patří slitiny hliníku, které jsou pevné, bezpečné a spolehlivé.

Důležitá je také snadná údržba tetovacího strojku.

Tetací pero k tetovacímu strojku Purebeau TRS
Tetovací pero k tetovacímu strojku musí být vyrobeno z lehkého, velmi odolného materiálu, který vydrží tisíce hodin práce

Svou koupí strojku ze slitin hliníku zůstáváte šetrní k přírodě a nepodporujete plastové strojky, které se kupují stále dokola a vyměňují jeden za druhý.

Důvodem je to, že plastové strojky na tetování neumí krásně tetovat a ani nejsou určeny pro dlouhodobé tetování, protože se obvykle přehřívají a jsou nestabilní.

Tetovací strojky Purebeau jsou vždy vyrobeny ze slitin hliníku. Je to zkrátka záruka, že se budete při tetování cítit jistě a permanetní makeup bude dokonalý hned po prvním tetování.


Tetovací strojek a jeho výkon

Tetovací strojek na permanentní makeup musí mít výkon bez kolísání.vykon-strojku-pmu-blog
Rozdíl jak tetují slabé strojky a jak tetují kvalitní výkonné strojky

Kolísání výkonu strojku na tetování může mít negativní vliv na:

  • vzhled tetování, které je pak neestetické
  • vznik nestejnoměrné barevnosti „fleků“ tetování
  • zvyšuje se nutnost opakovaných oprav
  • snižuje se pohodlí klienta
  • ztráta úspěšnosti salonu
  • frustrace z nedosažení požadovaného výsledku tetování (profesionál s nekvalitním strojkem na tetování nemůže svými dovednostmi ovlivnit výsledek tetování permanentního makeupu)


Jaký tetovací strojek pro začátečníka

Pro začátečníky se doporučuje hned od prvního tetování používat nejkvalitnější strojek na tetování permanentního makeupu. První dojem se dělá pouze jedenkrát.

Pokud je první dojem z permanentního makeupu pozitivní, zákazník se vrátí a váš salon také doporučí.

Takovým strojkem je Purebeau VIRGIN. Ekonomická varianta pro kvalitní začátek tetování permanentního makeupu. 

Tetovací strojek pro začátečníka
Tetovací strojek pro začátečníky Purebeau VIRGIN je jednoduchou volbou do začátku


Který tetovací strojek je nejlepší

Tetovací strojek Purebeau TRS 250

Tento tetovací strojek vám vyřeší tolik starostí, že ho směle nazýváme budoucností všech profesionálů permanentního makeupu.

Značka Purebeau spojila nejlepší designéry, profesionály permanentního makeupu a znalosti potřeb moderního tetování permanentního makeupu. Mysleli na všechno, předběhli dobu a udávají trend.

Nebaví vás stále investovat do nových tetovacích strojků, u kterých nakonec zjistíte, že vám neumožňují vytetovat permanentní makeup podle vaší představy a dovedností?


Tetovací strojky Purebeau patří k absolutní špičce, zavolejte nám nebo napište a zajistěte si pro sebe extra výhodnou slevu 


Potřebujete tetovat rychle, spolehlivě, bezpečně a s nádherným výsledkem.  Prostě strojek Purebeau TRS 250 zapněte a tetujte moderní permanentní makeup.

Nastavení výkonu tetovacího strojku

Výkon strojku na tetování musí být snadno nastavitelný v několika úrovních. Bez této možnosti nejde vytetovat moderní permanentní makeup.

Čím více úrovní výkonu tetovacího strojku lze nastavit, tím je tetování dokonalejší a nemusíte se přizpůsobovat strojku, ale strojek pohodlně přizpůsobíte svým potřebám.

Tetovací strojek na permanentní makeup rtů Purebeau Lady Liner

Tetovací strojek PUREBEAU Lady Liner, je druhý nejvyšší strojek v řadě Purebeau ve vybavení pro tetování

Proč je důležitá možnost nastavení strojku:

  • Každá oblast, kterou tetujete – microblading, pudrové obočí, kontura rtů, oční linky, stínování,  plošná tetování, vždy vyžaduje nastavení výkonu tetovacího strojku přesně pro požadovaný vzhled permanentního makeupu

  • Kvalita kůže, na kterou tetujeme permanentní makeup, má svá specifika ve své struktuře, stáří, stupni hydratace, citlivosti, vnímání bolestivosti, zjizvení, Fitzpatric scale atd. a to s sebou přináší nutnost přizpůsobit výkon strojku přesně pro potřeby konkrétní kůže.

  • Přizpůsobení výkonu tetovacího strojku je nutné také z důvodu dovedností profesionála.
    Ideálním řešením jsou tetovací strojky Purebeau, které splňují očekávání jak začátečníků, tak dlouhodobých profesionálů v oboru

 


Tetovací strojek Purebeau VIRGIN

Tetovací strojek na permanentní make up Purebeau Virgin je kombinace kvality a cenové dostupnosti, ve velikosti smartphonu.
Tetuje ve třech úrovních výkonu Jemná  – Přirozená – Intenzivní aplikace permanentního makeupu.

 
Tetovací strojek pro začátečníka Purebeau Virgin
Ideální strojek pro začátečníka Purebeau Virgin

 

Převedeno do čísel, výkon tetovacího strojku je nastavitelný v hladinách 90 - 100 – 110. Tetovací strojek se ovládá pohodlně dotekem na ovládacím panelu.

Tetovací strojek Purebeau TRS 250 Turbo

Nejlepší strojek na tetování pro permanentní makeup
Strojek PUREBEAU TRS 250 se nastavuje v krocích po 5 a umí tetovat všechny druhy permanentního makeupu i Microblading

Vysoký a spolehlivý výkon bez kolísání v rozmezí od 50 - 180 oceníte pro přesný microblading, dokonalé pudrové obočí, svěží a krásné aquarel rty a všechny techniky moderního tetování.

Výkon strojku se nastavuje v krocích po 5, takže je možnost volit z 26 úrovní výkonu.

Je absolutní špička mezi tetovacími strojky pro permanentní makeup. Nikdy se nepřizpůsobujete tetovacímu strojku, ale strojek na tetování si přizpůsobíte svým potřebám pro tetování.

 Už nikdy nebudete řešit problémy se vzhledem permanentního makeupu.
Výsledný vzhled tetování je od jemného gradientu až po intenzivní barevnost permanentního makeupu. Od precizních linií kontur až po plošná tetování.

Nejlepší tetovací strojek na tetování pro kosmetické salony
Strojek na tetování je ozdobou vašeho salonu a váš salon je  takovým malým přehlídkovým molem krásy. Model Purebeau TRS 250

Tetovací strojek a jehly na tetování

Je nutné, aby strojek na tetování umožňoval používat mnoho typů jehel na tetování: od 1nano pro microblading ( vláskování obočí) a nejjemnější  pudrové obočí, přes 3 outline až po mnohajehlové 13 magnum např. pro tetování areol.

Možnost připojit dvě tetovací pera ke strojku na tetování

Tetovací strojek by měl umožňovat připojit 2 tetovací pera. Ruku na srdce, dá se tetovat i s méně kvalitními tetovacími strojky, ale bude vás to tak bavit? Určitě vždy nějak barvu zatetujete, ale co ten výsledek?

Vzpomeňte si, jak se na každém kurzu snažíte vše naučit a pak stejně máte problémy krásný permanentní makeup vytetovat. 

Připojení dvou tetovacích per ke strojku na tetování Purebeau
Je velkou výhodou připojit k tetovacímu strojku dvě tetovací pera

Tetujte nejlepším strojkem na permanentní makeup Purebeau TRS250 TURBO a využívejte připojení 2 tetovacích per. Jedno tetovací pero ke strojku patří standardně a druhé pero je volitelná doplňková výbava.

Vaše tetování přenese do absolutně dokonalé kvality. Budete tetovat rychle, spolehlivě a s dokonalým výsledkem.

Tip na stínované oční linky: V jednom peru máte jehlu 3 outline a tetujete precizní oční linku, ve druhém peru máte jehlu 1T pro tetování jemného stínu. Jen si snadně pera střídáte v ruce a tetujete naprosto precizně přesně podle toho, co potřebujete právě vytetovat.
Stáváte se tak virtuózem tetování a nic vás neomezuje.

Tetovací pero vlastnosti

Tetovací pero na permanentní makeup, které se připojuje k tetovacímu strojku, by mělo mít následující vlastnosti:

Přesnost: Tetovací pero by mělo být navrženo tak, aby umožňovalo přesné a precizní tetování.

Lehkost: Tetovací pero by mělo být lehké a snadno ovladatelné, aby se snížila únava ruky tetovacího umělce.

Vzhled jako „tužka“: Tetovací pero by mělo mít rovný tvar tzn. motorek tetovacího pera je uložen v ose tetovacího pera. Je pak velmi snadné tetovacím perem tetovat bez přetěžování ruky.

Tetovací pera, která nemají strojek uložen v ose, poznáte tak, že mají tvar písmene L. Mezi prsty držíte pero na tetování a motorek se opírá o horní část ruky. Ruka musí neustále dorovnávat tíhu motorku, který se opírá o ruku. Tetování je pak pro ruku únavné a pro tetování na obličeji je velmi nevhodné.

 Rozdí v perech na tetování
Tetovací pero vlevo je do tvaru L a má strojek uložený mimo osu, tuto tíhu musíte neustále přetahovat. Tetovací pero vpravo má uložený motorek v ose, a dá se sním pracovat od rána do večera.

Bezpečnost: Tetovací pero by mělo být vyrobeno nejlépe ze slitinových materiálů a mělo by splňovat všechny požadavky na bezpečnost. Pro tetování permanentního makeupu jsou plastová tetovací pera nevhodná.

Sterilizovatelnost: Tetovací pero by mělo být snadno udržovatelné a v ideálním případě také sterilizovatelné, aby se zajistila 100% hygiena při každém použití.

Snadnost použití: Tetovací pero by mělo být snadno použitelné a mělo by mít jednoduchý systém nastavení hloubky tetování.

Kvalita: Tetovací pero by mělo být kvalitní a odolné proti opotřebení, aby mohlo být používáno po dlouhou dobu.

Purebeau tetovací pera všechno splňují. Nejlepším perem je Purebeau jehlové pero TRS HiSpeed, které je součástí tetovacího strojku Purebeau TRS 250 TURBO. 

Tetovací pero se nepřehřívá, nevibruje a nezatěžuje ruku a je dokonalé pro mnohahodinovou práci jak na salonech, tak během kurzů, kde s ním pracuje více účastníků bez přestávky.

Jeho hlavní výhody jsou:

  • přináší detailní a precizní výsledky
  • velmi silný a spolehlivý motorek
  • tichý chod pera bez vibrací
  • zaručuje hladký průběh tetování
  • ergonomický design padne do ruky 
  • vyvážené pero - nezatěžuje ruku
  • vhodné na dlouhodobé tetování  
  • nová generace AC turbo motorku
  • možnost vkládat do ultrazvukové čističky
  • možnost vkládat do sterilizátoru
  • ušlechtilý materiál

 

Nastavení vysunutí jehly

Tetovací pero musí umožňovat snadné a plynulé nastavení vysunutí jehly.

Tetovaci pero Purebeau na permanentni makeup detail


Moderní permanentní makeup nelze tetovat pouze při jednom nastavení vysunutí jehly.

Pokud tetovací pero nemá možnost plynulého nastavení délky vysunutí jehly, nikdy nevytetujete krásný microblading, pudrový vzhled atd. protože každá technika vyžaduje jiné vysunutí jehly.

Tetovací pera Purebeau jsou absolutní špičkou v jednoduchém a plynulém nastavení délky vysunutí jehly. Po vložení jehly do tetovacího pera se vysunutí jednoduše nastaví pouhým otáčením přední části tetovacího pera. Jednoduché a spolehlivé.


Zdvih jehly u tetovacího strojku

Zdvih jehly u tetovacího strojku se týká vzdálenosti, kterou se jehla pohybuje nahoru a dolů při tetování.
Zdvih jehly se měří v milimetrech a určuje, jak hluboko se jehla může dostat do kůže.

Co znamena zdvit tetovaciho strojku
Zdvih u tetovacího strojku a jehly je velmi zásadní například pro něco tak jemného jako je tetování rtů


Špatným řešením je na permanentní makeup používat tetovací strojky se zdvihem 3,5 mm a více mm. Takové strojky na tetování nejsou určeny na tetování na obličeji a mohou způsobit nevratné poškození kůže.

Jehla může pronikat hlouběji do kůže, což může způsobit bolestivější tetování, ale také výraznou změnu barevnosti permanentního makeupu. Např. promodralé obočí.

Strojky se zdvihem kolem 1,5 – 3 mm jsou dokonalé pro dosažení správné vrstvy horní dermis a to i pro tmavší typy kůže podle Fitzpatrick skale.

Tetujte strojkem Purebeau TRS 250 TURBO, který má optimální zdvih a umožní vám dosáhnout krásného vzhledu tetování permanentního makeupu hned na poprvé.

Jeho výkon, zdvih  a speciálně broušené jehly barvu dokonale sametově zatetují. Tetování tímto strojkem je vhodné i pro nejcitlivější pleť.


Jak hluboko je jehla při tetování permanentního makeupu

Hloubka, do které se tetovací jehla při tetování permanentního makeupu na obličeji zabodává, se liší v závislosti na typu použité techniky tetování a oblasti tetování.

Jak hluboko je jehla při tetování permanentního makeupu 1
Pro tetování pudrového obočí nastavujeme hloubku vpichu jehly v rozmezí od 0,3 - 0,5 mm

Obecně se u moderního permanentního makeupu doporučuje, aby hloubka byla nastavena na nižší úroveň.

Při tetování permanentního makeupu se jehla obvykle zabodává do hloubky asi 0,3-0,5 mm, což přináší menší riziko poškození kůže, ale barva se dobře zatetuje do vrchní vrstvy dermis.

Dermis je druhá vrstva kůže, která se nachází pod epidermis. Je to hlouběji položená vrstva kůže, která se skládá z kolagenu, elastinu a glykosaminoglykanů.

Je důležité mít na paměti, že hloubka zabodnutí jehly je stanovena individuálně pro každého klienta v závislosti na použité technice tetování a vlastnostech kůže klienta.

 
Jak nastavit jehlu na tetování

Jehlu na tetování vždy nastavit podle:

  • zvolené techniky tetování
    např. oční linky se tetují ve velmi malé hloubce. Potřebujeme se dostat pouze pod pokožku (epidermis), která je jen 0,1 mm

  • kvality kůže klienta
    Kůže starších klientek je obvykle velmi tenká.
    Epidermis, pod kterou se chceme při tetování dostat se může u jednotlivých lidí lišit. Průměrná tloušťka epidermis na obličeji je kolem 0,1 mm až 0,5 mm. 


Laserem broušené jehly Purebeau snižují bolestivost tetování a dělají tetování přesné a krásné 

  • Zvyklostí a zkušeností profesionála
    Záleží nejen na tom, jak je jehla nastavena, ale také na tom, jak profesionál „tlačí“ na tetovací pero. Nejdůležitější je, kolik se z jehly dostane do kůže.

    Někteří profesionálové dávají přednost hodně vysunuté jehle a do kůže vstupují jen její špičkou. Proto je nastavení jehly velmi individuální.

 Jak tetovací strojek ovlivňuje bolest tetování

Permanentní make-up, také známý jako mikropigmentace, je zákrok, při kterém se do kůže vpravují barviva. Bolest je subjektivní záležitost a může se lišit u různých lidí a v různých oblastech těla.

Tetovací strojek na permanentní makeup obočí Purebeau TRS 250
Tetování obočí je velmi citlivá oblast, proto potřebujete ideálně rychlý, výkonný s silný strojek, který nezaostává v kůži

Obecně se však říká, že oblasti kůže na obličeji, jako jsou rty a oči, mohou být bolestivější než například obočí nebo lícní kosti. Někteří lidé mohou cítit méně bolesti, když se k zákroku použije anestetikum nebo když se zákrok provádí v kombinaci s relaxačními technikami, jako je například dýchání nebo meditace. 


Jak tetovací strojek ovlivňuje hojení tetování

Ve skutečnosti na tom záleží hodně!

Úspěch je kombinace dovedností a kvalitního vybavení. Při práci kvalitním zařízením se pracuje rychle a efektivně. Doba aplikace je zkrácena a bolestivost je významně snížena.

Tím se velmi zvýší komfort pro klienta. Pigment se rychleji, čistěji a přesněji usadí na požadované místo a dojde k jeho lepší stabilizaci. Zkracuje se doba hojení, nedochází k nežádoucímu rozpíjení pigmentu nebo k jeho vypadávání.

Moderní techniky permanentního make-upu je nutné dělat pouze nejlepším zařízením.

Jaký je rozdíl: Jehly na tetování a tetovací cartridge


Existují dva systémy zařízení – jehlový a cartridgový (někdy nazývaný modulový).

Jehlové tetovací strojky

Systém jehlových tetovacích strojků spočívá v tom, že se do tetovacího pera nasune tetovací jehla a pak se na ni umístí speciální násadka určená pro vybraný typ tetovací jehly. Tato násadka se někdy nazývaný tip a zaručuje přesné a dobře viditelné vedení jehly na požadované tetované místo.

Jehla se stává nedílnou součástí mechanismu tetovacího pera a dochází k preciznímu a stabilnímu přenosu energie bez kolísání při jakémkoliv výkonu tetovacího strojku.

Tyto tetovací strojky pracují extrémně rovnoměrně. Tetování je velmi přehledné a čisté (je opravdu lépe vidět, kam se přesně tetuje).
Profesionálové tetování permanentního makeupu dávají jehlovému systému přednost. Především oceňují stabilitu, čistotu, přehlednost a přesnost tetování. Tetování permanentního make-upu je tak absolutním potěšením

Cartridgové (modulové) tetovací strojky

Co je to cartridge? Jednoduše řečeno jehla a tzv. násadka tvoří jeden celek tzv. cartridge (modul), která se nasune do tetovacího pera a jeho pootočením se ukotví.

Cartridgové strojky pro permanentní makeup obvykle běží plynule pouze asi do 100 a pak jsou hlučné. Při intenzivnějším tetování, často poškozují tkáň pokožky. Zároveň obvykle vytéká i více lymfy a po chvíli je těžké pigment zatetovat.

Cartridge má systém, který tlačí jehlu vratným pohybem speciálního pístu v cartridgi, takže se jehla pohybuje a umožňuje tetováni. Energie, která přechází mezi tetovacím perem a jehlou jde přes dva stupně, ztrácí se více výkonu.

Pro tetování permanentního makeupu jsou jehlové tetovací strojky jednoznačně nejlepší.


Nejpopulárnější cartridge do multifinkčních strojků Purebeau

Nejdříve se energie přenáší z tetovacího pera na upevnění cartridge v tetovacím peru a teprve pak energie přechází na speciální píst (nebo membránu nebo pružinku), který vysune jehlu.

Jehla v cartridgi tak není nedílnou součástí tetovacího pera. To je důvod, proč cartridge obvykle nemá na různém povrchu kůže stabilní výkon.

Zároveň při nastavení vyššího výkonu strojku může docházet k nestejnoměrné aplikaci (záleží na použitém typu cartridgí). Během tetování dochází k odlišnému odporu kůže a vyžaduje to od nás trochu silnější práci.

Profesionálům permanentního makeupu především vadí méně přehledné a méně čisté tetování.

Naše zkušenost z používání

"Pro aplikaci permanentního make-upu jednoznačně doporučujeme jehlový systémCartridgový systém je vhodný především pro microneedling kosmetické ošetření."

 

Jehly na tetování a jejich druhy

Je nutné, aby existovalo mnoho druhů jehel na tetování, s jejich různým uspořádáním a také různými tloušťkami jehel, ze kterých si můžeme vybírat.

Použití různých tlouštěk jehel na tetování permanentního makeupu je důležité, protože to umožňuje tetovat různé vzhledy linií, stínů a ploch, což vede k realističtějšímu a přirozenějšímu vzhledu.

Jehly s menší tloušťkou: se používají pro jemné a precizní tetování, jako jsou například kontury, precizní linky nebo pudrový efekt tetování.
Jehly s větší tloušťkou: se naopak používají pro rychlejší a někdy i hlubší tetování, jako jsou například plochy obočí nebo rtů.

Je nutné, aby strojek na tetování umožňoval používat mnoho typů jehel na tetování: od 1nano pro microblading ( vláskování obočí) a nejjemnější  pudrové tetování, přes jehly 3 outline až po mnohajehlové plošné jehly magnum např. pro tetování areol.

Vliv správného výběru jehly je podobný jako vliv správného štětce při dekorativním líčení.

Jehly na tetování do tetovacího strojku Purebeau
Druhy jehel na tetování do tetovacího strojku Purebeau jsou kompletně mulitfunknční pro všechny druhy tetování permanentního makeupu

Purebeau tetovací strojky mají na výběr z mnoha různých uspořádání jehel včetně různých tlouštěk jehel.

Výhody jehel Purebeau:

  • rychlé zatetování barvy
  • přesné zatetování barvy
  • přehledné tetování
  • velmi čisté tetování
  • malá spotřeba barev
  • sterilní balení

Nejpoužívanější jehly na tetování jsou jednobodové jehly nano a standardní jednobodové jehly, dále pak 3 bodové jehly nano a 3 bodové jehly outline.Jak si představit tetování 3 bodovou jehlou outline? 

Úplně jednoduše. Představte si, že dáte k sobě 3 tužky (uspořádání do trojúhelníku) a uděláte čáru. Vlastně kreslíte čáry 3. 

Pokud ale máte jehlu 3 outline, sice máte 3 jehly, ale jejich hroty jsou tak blízko u sebe, že tetujete pouze jednu linku a to intenzivní.
Tato jehla je dokonalá např. na tetování očních linek, které jsou intenzivní a přesné. Důvod je ten, že se každým přejetím zatetuje více barvy než pokud by se tetovalo jednobodou jehlou. Toto tetování je šetrnější, velmi se eliminuje vznik otoků a vzniká precizní oční linka. 

Jehly na tetování Purebeau k tetovacímu strojku 
Výhody jehel Purebeau jsou známé po celém světě


Broušení jehel na tetování

U jehel na tetování je velmi důležitý materiál, který je nositelem správné pružnosti nebo tvrdosti jehel a nejvíce je důležité broušení jehel.

Dříve se hodně používaly jehly na akupunkturu, ale ty jsou určeny pouze pro jeden vpich a ne pro tisíce vpichů, které potřebujeme ve stejné precizní kvalitě během celého tetování permanentního makeupu.

Purebeau jehly jsou speciální laserem broušené jehly na tetování permanentního makeupu vyrobené z nerezové oceli. 
Výhody speciálních Purebeau jehel

  • Hladký a přesný vpich jehly
  • Jehla nezpůsobuje mikrotrhlinky a zbytečná poškození kůže
  • Zkrácení doby hojení
  • Přenost barvy přesně na požadované místo
  • Krásnější a dlouhodobější vzhled tetování díky novému broušení jehel
  • Čistá práce s nízkou spotřebou barvy
  • Téměř bezbolestná aplikace s kratší dobou hojení
  • Čím méně se používá znecitlivujících přípravků, tím je výsledný vzhled permanentu krásnější
  • Žádné faktory, které způsobují alergie

 jehly purebeau na permanentní makeup rtu oboci ocnich linek
Vpichy jehlou PUREBEAU jsou hladké a přesné. Nezpůsobují mikrotrhlinky a zbytečná poškození kůže. Zkracují dobu hojení

Tyto jehly na tetování mají revoluční systém ochrany, který zaručuje nejvyšší standard hygienické bezpečnosti.
Membránka na jehle zabraňuje vniknutí pigmentu a nečistot do tetovacího pera. Ochranný systém Purebeau splňuje nejpřísnější mezinárodní bezpečnostní požadavky

 

Snadná údržba tetovacího strojku a tetovacího pera

Tetovací strojek musí být snadno udržovatelný. Vždy se během tetování doporučuje jeho krytí fólií a tetovací pero používat s ochranným obalem na kabel.

Po každém použití tetovacího strojku a pera je nutná povrchová desinfekce, tak jak je uvedeno v provozním řádu kosmetického salonu. Purebeau dovedlo bezpečnost tetování na hranici možností a určilo nové standardy, které jsou pro mnohé výrobce nedosažitelné.

Jak jde rozložit tetovací pero k teteovacímu strojku

Tetovací pero Purebeau TRS HiSpeed lze rozložit na jednotlivé díly

  • jehly a násadky jsou jednorázové a po použití se vkládají do nádoby na nebezpečný odpad
  • střední část tetovací pera (rukojeť a upínací část) lze rozložit a vložit do ultrazvukové čističky a následně do sterilizátoru
  • zadní část tetovacího pera s motorkem se čistí povrchovou desinfekcí

Možnost multifunkce tetovacího strojku

Vždy je velkou výhodou, pokud je možné tetovací strojek používat více způsoby.

Při jedné investici je tak zintenzivněna použitelnost strojku na kosmetickém salonu na více procedur.
Purebeau TRS 250 TURBO – to je jedno zařízení a přitom několik možností využití.
možnost připojení:

  • jehlové tetovací pero
  • pero pro microneedling ošetření obličeje – cartridgové pero (také pro tetování)
  • kosmetický laser

Purebeau cartridgové/modulové pero umožňuje tetování s mnoha typy cartridgí, ale především se speciálními 20 jehlovými moduly na microneedling – kosmetickou mesoterapii. 

Cílem je intenzivní probuzení pleti a zvýšení účinku pleťových sér na maximum.

Bezpečnost při manipulaci s tetovacím perem

Při výběru tetovacího strojku se také zajímejte, jakým způsobem se vyndávají použité jehly. Důležité je myslet i na ochranu profesionála, aby se nedostal do styku s použiou jehlou a neporanil se o ni.

Jak jde bezpečně manipulovat a rozbrat pero na tetování
Z čeho a jak je složeno správné tetovací pero 

Purebeau systém vyndávání použitých jehel je jednoduchý a spolehlivý. Při použití speciálního nástroje nikdy nedojdete do styku se špičkou použité jehly. Jednoduše jehlu uchopíte, vysunute a vložíte do připravené nádoby.

 

Dostupnost spotřebního materiálu pro tetovací strojek

Velmi důležitá je spolehlivá dostupnost jehel na tetování pro tetovací strojek, protože je to hlavní nástroj, který se pro tetování používá. Nemůžete si dovolit čekat na dodání jehel a nechat čekat svoje zákazníky a tím je možná i ztrácet.

Při pořizování tetovacího strojku vždy zvažte i dostupnost a rychlost dodání tetovacích jehel.

Při spolupráci s Permanent Institut máte vždy zaručeno rychlé a spolehlivé dodání tetovacích jehel navíc s doporučením 24/7 jaké jehly volit pro konkrétní techniku tetování a kvalitu kůže.

 

 Co potřebuji, abych mohla tetovat

Pro možnost tetovat je nutné mít odborné vzdělání, které je ukončeno získáním živnostenského listu.

Je to rekvalifikační kurz pro Činnosti, při kterých porušována integrita lidské kůže, který akreditovaný MŠMT.

Pak již nic nebrání začít tetovat permanentní makeup svým klientkám.

Pro tetování budete především potřebovat tetovací strojek, tetovací jehly, tetovací barvy, ochrannou masku a rukavice, měřidla, předkreslovací barvu a tužky a profesionální pečující krémy pro ošetření tetování.


Jak začít s tetováním

Tetování je umění a vyžaduje určitou míru znalostí a dovedností. Ideální je již během rekvalifikačního kurzu pravidelně trénovat kresbu na papíře a naučit se dokonalý tvar obočí.

Bestseller publikace Masterbooks ARCHITEKTURA vás všechno naučí. A nejen to. Součástí jsou také nejdůležitějí pravítka na obočí.


Masterbook je jedinečný způsob jak se naučit a pochopit architekturu obočí

Vždy tetujte také na zkušebních kůžích, které imitují reliéf lidských rtů a očí.

Tetování je umění, které se vyvíjí s praxí a cvičením. Čím více budete trénovat a tetovat, tím více budete sbírat zkušeností a tetování pro vás bude velmi snadné.


Shrnutí  a porovnání tetovacích strojků

Zejména pro začátečníky, kteří ještě nemají úplný cit, to vede k razantnímu pronikání hluboko do kůže, což může způsobit i příliš agresivní pigmentaci. Obecně lze říci, že princip systémů spočívá v tom, že jehlové zařízení je ovládáno mírně jemněji, s větší stabilitou a přehledností aplikace než cartridgové zařízení. Pochopení konstrukce obou systémů vám umožní se lépe rozhodnout, co Vám bude vyhovovat lépe.

Naše zkušenost z používání:

Pro aplikaci permanentního make-upu jednoznačně doporučujeme jehlový systémCartridgový systém je vhodný předevšímpro microneedling ošetření.


Jaký strojek na permanentní makeup je nejlepší právě pro mě?

Častou chybou je pořídit si nekvalitní zařízení. Z počátku je radost, že se pigment „nějak“ zapracuje, ale již po krátkém čase vyvstane otázka: „Jak je možné, že vzhled není tak krásný jak jsem očekávala?“

Čím déle se prodlužuje doba pro výměnu zařízení za kvalitnější, tím o více zákazníků studio přichází. Problém je v tom, že nevhodné zařízení může zabránit Vašemu rozvoji a příležitost ke koupi lepšího zařízení se pak nikdy ani neobjeví.

Tetovací strojek na tetování obočí permanentní makeup
Už od začátku vybírejte ty nejlepší strojky na tetování, jedině tak docílíte hned nejlepších výsledků a taky nebudete muset hned přemýšlet nad dalšími. Prostě to vyřešite hned na startu

Představa, že na kvalitní zařízení vydělám nekvalitním zařízením, je mylná. Zaměření na kvalitu hned od začátku praxe dává mnohem větší příležitosti pro rozvoj. Je to otázka nejenom prvotního nákupu.

Mnohdy se stává, že profesionál, který je sice již dlouhodobě na trhu, ale používá zastaralé zařízení je „předběhnut“ nováčkem v oboru. Proč? Protože nový profesionál oboru vsadil hned od počátku na kvalitu.


Nemůžete se rozhodnout který systém a tetovací strojek je pro Vás vhodnější?

Napište email na info@permanentinstitut.cz
zavolejte na +420 604 754 998 nebo napište přímo do chatu na webu. Se vším Vám poradíme, vysvětlíme a pomůžeme. 

Jednoznačně pro začátek aplikace permanentního make-upu volte variantu jehlového systému. 
Budete tak hned od počátku pracovat tím nejlepším způsobem.

Kontakt Permanent Institut
Napište, zavolejte nebo chatujte s námi v Permanent Institut, se vším vám pomůžeme a poradíme. Těšíme se na Vás.

Záruka a pozáruční servis 

Standardní záruka na tetovací strojek je dva roky. Je vždy vhodné promyslet, kde se zařízení nakupuje a zda je vůbec reálné v případě poruchy mít možnost reklamace nebo opravy. Výhodou je nákup strojku u etablované firmy na trhu, která má již vše zorganizováno tak, že komplexní servis zařízení probíhá spolehlivě a plynule.

Pokud se volí nákup velmi levného tetovacího strojku, je otázkou, jestli vůbec servis existuje a zda se nejedná pouze o jednorázový prodej. V tomto případě častokrát neexistuje ani prohlášení, že zařízení je určeno pro práci v EU.

Vývoj tetovacích strojků a perspektiva zavádění nových poznatků do výroby

Vždy je vhodné se zaměřit na nákup strojku na tetování od výrobce, který neustále svoje strojky inovuje. Je tak zaručeno, že v aktuálním čase nakupujete to nejlepší, co je technicky možné vyrobit.

Týká se to jak strojků na tetování tak i používaných jehel, u kterých je velmi důležitý například způsob jejich opracování a broušení. Nákupem strojku u takového výrobce si zajistíte dlouhodobou spokojenost, protože k Vašemu strojku budete vždy dostávat nejnovější technologické zpracování jehel.