Jak vybrat lampu do salonu

jak-vybrat-lampu-na-kosmeticky-salonJak vybrat tu správnou lampu do salonu? 

Rozlišujeme tři značky a výrobce lamp LED, kterým důvěřujeme a používáme, jsou to Elegante, Glow a Activeshop

Lampy vybíráme podle toho, jestli hledáme lampy na stojanu/stativu a nebo lampy, které chceme připevnět na stůl. Lampy, které se připevňují na stůl v balení neobsahují stativy. 

Dále se rozhodujeme, jestli hledáme lampu pro pedikúru nebo kosmetiku. Lampy se jen lehce liší konstrukcí, avšak obojí jsou velmi univerzální pro jakýkoliv kosmetický, tetovací,... či pedikérský účel. Nicméně vždy doporučujeme raději vybrat lampu pro její přesnější účel.


Nejvyšší třída lamp Elegante

Elegante 6028 Nejlepší elegantní lampa na salon, která má všechny funkce, regulovatelnou intenzitu osvětlení, moderní design, LED lampu s 5 dioptrickou lupou, je perfektně stabilní na 5 ramanném velkém podstavci a važí 9kg. Tato lampa je úplný top a má všechno co lampa do kosmetického salonu má mít. 

Elegante 6014 je největši a zároveň nejtěžší lampou v nabídce, tato lampa váží 14,5 Kg. Ale lampa nemá regulaci intenzity světla.

Elegante 6027 Největší klasická velká lampa do salonu važí 12kg, je na kruhovém podstavci , ale bez regulace intenzity osvětlení. Ta má stálou barvu 6500k.

 

Střední třída lamp Activeshop

Activeshop přišel se svojí ekonomickou řadou lamp do salonů. Osvětlení není tak silné a výkonné jako u lamp Elegante a celková konstrukce je lehčí, lampy váží do 6kg. 

Z těchto lamp je nejlepší volbou Lampa S5 s regulací světla a stativem.

Úplně nejzákladnější lampou v nabídce kategorie lamp je Lampa S4.

Každá lampa se hodí pro jiný účel. Zaleží jaky typ procedur a zákroků na salonu děláte. Pokud hledáte nejlepší řešení, v nadčasovém designu s tím, že se lampa stane světlem vaší práce pak doporučejeme naši nejlepší lampu Elegente 6028.

Pokud hledáte nejlepší střední řešení pak je to Lampa S5

 Všechny produkty prochází certifikovanými testy a splňují tak nejnáročnější české i evropské normy.  

Celkově si klademe za cíl, aby naše vybavení vytvářelo krasné a elegantní prostředí, které splní i ty nejvyšší nároky na kvalitu a design. Chceme, aby každý klient prožil jedinečný a luxusní zážitek při návštěvě salonu.

Kontakt Permanent Institut

Potřebujete poradit s výběrem? Kontaktuje nás, my Vám poradíme!