Jakou roli hraje a co to je AUTENTICKÁ BARVA vlásků obočí.

Dotaz:

Slyšela jsem o volbě autentické barvy, ale nevím, co to je.

Naše odpověď:

VELMI DŮLEŽITÉ je posuzovat přirozenou BAREVNOST a HUSTOTU vlásků obočí a zároveň jestli má zákaznice v úmyslu dobarvovat vlásky obočí.
AUTENTICKOU BARVOU se rozumí ta barva, která je NEJBLIŽŠÍ PŘIROZENÉ nebo AKTUÁLNÍ BAREVNOSTI vlásků obočí.
V praxi to znamená, že pokud klientka TÉMĚŘ NEMÁ žádné vlásky obočí, vybíráme vhodnou barvu v široké škále VHODNÝCH ODTÍNŮ pro JEJÍ BAREVNÝ TYP.
Pokud však klientka má svoje vlásky obočí, je NUTNÉ MÍT NA ZŘETELI, že vláskování se týká pouze ILUZE V POKOŽCE a NIKOLIV DOBARVENÍ VLÁSKŮ. Musíme předejít tomu, aby nedošlo k barevné kolizi existujících a tetovaných vlásků.
Jednoduše pokud si klientka NEBARVÍ OBOČÍ, vybíráme NEJBLIŽŠÍ MOŽNÝ ODSTÍN přirozené barvě. Pokud si OBOČÍ BARVÍ a i nadále má v úmyslu si je barvit, hledáme barvu NEJBLIŽŠÍ tomuto barevnému ZVOLENÉMU VZHLEDU.
Je vhodné i zákaznici seznámit s tím, že tetování neobarví rostlé vlásky. Někdy se na to zapomíná a klientka má nesplnitelná očekávání. Pokud klientce roste obočí i v ploše, kde není žádoucí, i nadále bude používat pinzetu. Pokud si jej dobarvuje do odstínu, který není přirozený pro její vlásky obočí, bude i nadále dobarvovat. Ale výsledek bude vždy JEDNODUŠE DOSAŽITELNÝ. TVAR A HUSTOTA bude DOKONALÁ.