Po čem ženy touží

po-cem-zeny-touzi-poradna-cover

S kolika ženami můžete na svém salonu mluvit za týden? S desítkami?
My můžeme se stovkami. Dostáváme každý den dotazy a fotky, spoustu fotek a spoustu dotazů.
A tak jsme se do toho s celým nasazením dali. Udělali jsme velký průzkum mezi ženami. Mezi Vašimi zákaznicemi a zeptali jsme se jich, po čem opravdu touží.

Je to asi nezvyklé, protože svět permanentního make-upu se příliš uzavřel sám do sebe a dává na odiv kurzy, certifikáty s potvrzením, že se zvládá udělat „nějaký vzor“, ale zapomíná se na individuální krásu a na to, po čem ženy opravdu touží.

Dnes oslavujeme a podporujeme individualitu. Jediný vše určující ideál krásy již neplatí. A ženy nám jen potvrdily naše tušení. Nechtějí maskovat nedokonalosti, chtějí podtrhnout své osobní přednosti.
Budeme Vás postupně učit osobní vzorce krásy. Naučíte se rozlišovat mezi svými dovednostmi a potřebami krásy obličeje.

Ženy jednoznačně poslaly nejvíce fotografií s obočím, které bylo nevhodného obloukového tvaru. A tak nejčastější dotaz byl: „Jde s tím něco dělat?“

Pečlivým prozkoumáním jsme zjistili, že problém není tak velký jak se na první pohled zdálo.
Tentokrát jsme se tedy neptali na kosmetických salonech, ale přímo žen.
Nejvíce fotografií jsme dostali s tvarem, který nevyžadoval odstranění nebo barevnou korekci. A tak právě z tohoto důvodu jsme zvolili pro #01 masterbook právě téma: Jak spravit tvar obočí: nevhodný oblouk.
Žádný určující bod na obličeji není daný pouze a jen na jedno místo. Vždy zde existuje celá oblast, kam může být posunut. Spojnice nosu a oka dá stříšku obočí? Ano i ne. Je zde několik poloh a všechny jsou správné pro vyladění harmonie obličeje. Ne k jeho překreslení, ale k podtržení osobního kouzla ženy. Je důraz na autenticitu a rozmanitost.
Zároveň jsme náš projekt představili i v zahraničí. Zájem jsme čekali, ale předčil všechna naše očekávání. Již teď máme vyprodánu anglickou verzi a to ještě není dokončena. Ale nechali jsme nahlédnout

Pozvěte do svého života Permanent Institut a naleznete potěšení i v těch nejprostších maličkostech.
Buďte perfektní ve své jedinečnosti – MASTERCLASS Permanent Institut.

Naučíme vás triky: Empatii ke kráse a soustředit se na malé pokroky.
Vypěstujete si návyk pozorovat a vcítit se do druhých. Permanentní make-up pak nebude diktátem pravidel, ale dovedností jak vstoupit do světa ženy, pochopit jak se cítí a jak by se chtěla cítit.
Co to znamená?
Umět všechny techniky tetování, zvládat komplexní dovednosti a také si mezi nimi umět vybrat.
Nenech se odradit od toho, co chceš bezpodmínečně dělat. Když budeš mít po ruce lásku a inspiraci, nemůže se to nezdařit. Ella Fitzgerald

Inspiruj se u Permanent Institut

Permanent Institut tvoří srdcem, láskou a instinktem. Naše příběhy, příspěvky, práce, vše, co jste kdy u nás viděli, jsme pro Vás vytvořili a napsali my sami.