Primer na permanentní makeup rtů

primer_na_rty_poradna_permanent_institut_2021

Staré techniky tetování rtů jsou OUT! PRIMER pro permanentní makeup rtů je IN?

 

#1 Proč žlutá?

Pro tetování rtů se využívá speciální vysoce pigmentovaný primer Purebeau Yellow Mellow. Tato podkladová báze Purebeau Yellow Mellow spolehlivě odfiltruje studené podtóny rtů a připraví je „jako plátno“ pro následné tetování permanentního makeupu rtů. Je toho dosaženo pigmenty v jemně melounově žluté barvě, které spolehlivě rty připraví. Výsledek bude intenzivnější a konečný výsledek úžasný.

primer-na-rty-poradna-permanent-institut-2021-barvy

Purebeau-Yellow-Mellow-barva-na-rty-permanentni-makeup-2021
Purebeau

Purebeau Yellow Mellow

499   1 500 

Absolutně nejlepší primer pro tetování rtů. Jemná melounově žlutá podkladová barva na  odfiltrování studeného odstínu rtů. Udělá dokonalý podkladu pro rtovou barvu, která je pak vždy zřetelná a krásná.

Součást populárního profesionálního setu Angelina Lips 

 

 #2 Co olivňuje barevnost tetování?

Moderní techniky tetování mění mnohé staré postupy, a ještě více umožňují dosáhnout krásnou barevnost. Namodralým a studeným rtům je jednou pro vždy konec. Pokud máte kvalitní výkonný tetovací strojek a perfektně broušené jehly, doporučujeme tetovací strojek Purebeau TRS250 a jehly 1T s přesnou vodící násadkou 1, která přesně definuje místo kam se barva zatetuje. Tetování tímto strojkem a jehlami je rychlé, čisté, přehledné a se sníženou bolestivostí.

 

#3 Dokonalý podklad pro barvu

Zároveň s minimální traumatizací kůže, což znamená zkrácenou dobu hojení a spolehlivé a rychlé usazení barvy. Tento speciální primer Yellow Mellow zatetujeme lehkým skluzným pohybem tetovacího pera pod úhlem 90°C . Barva se jemně roztečkuje „rozpráší“ do rtů a vytvoří dokonalý podklad pro finální barvu, která bude zřetelnější a živější. Rty se nikdy nestanou příliš studenými, ale dlouhodobě velmi krásnými.

 

 
 

#4 Zatetujte jednu vrstvu

Primer se zatetuje pouze v jedné vrstvě. Nenechává se vyhojit, ale hned pokračujeme v tetování rtů vybranou vhodnou barvou. Spojení primer Yellow Mellow a Turbátor pro ještě snadnější zatetování barev permanentního makeupu je pro krásný výsledek dokonalé.